Direktlänk till inlägg 27 maj 2009

Bloggande USKA

Av Ann-Marie - 27 maj 2009 19:27

Så har man då skaffat sig en blogg, så nu får man veta vad  som händer ute på Närkesslätten, med hundarna, hästarna och alla andra tvåbenta och fyrbenta.

Idag har har jag blivit undersköterska (USKA), jippi!!!

Har pluggat som en galning och det har gett goda resultat, som jag är mycket stolt över, om man nu får skryta lite. Min dotter Caroline är också undersköterska, men har jobbat som det lite längre än jag. Till hösten -09

ska jag forsätta läsa en sjukvårdsinriktning och praktisera på Örebro läns universitets sjukhus, USÖ. Den här utbildningen har jag även nytta av vad gäller hundarna.

Hundarna ja, de har fått stå tillbaka lite de här terminerna, har inte kunnat lagt ner lika mycket tid som man brukar på dem, med utställningar och träning. Som tur är har Jessica och Carro hjälpt till så mycket de har kunnat.Tack för att ni finns !

 
ANNONS
 
Ruth

Ruth

27 maj 2009 20:50

Välkommen med din nya blogg.
Lycka till !

http://www.bernamis.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<<
Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se