Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

Det kom en bild...

Av Ann-Marie - 30 maj 2009 16:44

Det alltid lika roligt när man får bilder från nöjda valpköpare. Alla dessa valpar har vi ju en gång haft i vår ägo och skött med högsta omsorg och kärlek. Minnena är många , glada och positiva, här vill jag dela med mig ett av dem:

 

När Vouges Audrey fick valpar med Clopsville Jack Daniels, föddes Fendi Lou och Fideli, det var valpar med mycket DRAG i. Här var det djungels lag som gällde!  De sopade mattan med alla vuxna hundar, ingen gick säker för små vassa pirayaliknande valptänder. Allt som kom i deras väg massakrerades noga, de förut så stiliga och nyinköpta panelgardinerna fick utgöra lianer i kökets djungel. Dammsugaren var skräcken från svarta lagunen som skulle attackeras med skällande och skrikande Amazonasvalpar, som helt plötsligt föll ihop i en hög och somnade sött in. Vilken guldgruva av minnen att ha sällskapsdjur.

Här är en bild på Fideli som nu är 8 månader och börjar bli en ung dam, med aktning och värdighet. Hennes syster Fendi är av samma kaliber, underbara cavalierer med härliga och  checka temperament.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<<
Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se