Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

Hästkrafter

Av Ann-Marie - 31 maj 2009 21:52


Brorsan har en Harley Davidson, den är så fin i svart och krom, och sen är det scullfästen

på den, och hästkrafterna är många, alltså en riktigt läcker ”machobakelse”. Mc ljudet på den gör att man får gåshud, ni vet, ni som kan det där. Själv tycker jag det är lite läskigt att åka motorcykel, man föredrar lite lugnare tempo, men det blir inte alltid som man tänkt sig.

”Min” HD som jag lånar av Carro ibland, är bara på en hästkraft, hon heter Charmica och är ett 25 årigt varmblodssto som en gång i tiden gick på travbanan, hennes pappa var Smoking Yankee. Jag ska säga att det är en gammal dam med fart under galoscherna, dessutom är hon mycket förtjust i ”bling-bling”, (kolla in grimman hon har på bilden). När vi senast var ute på en ridtur kom vi till ett stort lerhål, som vi var tvungna att korsa, men det tyckte inte Charmica om, det här är en fin dam som inte smutsar ner fötterna i onödan! Hon tog helt sonika en annan obefintlig ”väg” och jag lovar er att det var trång bland alla buskar och snår. Caroline skrattade åt mig och sa, -Du ser ut som en polkagris! Piskrappen från alla grenar och kvistar hade slagit mig blodig i ansiktet. Som ni förstår är jag ju ingen OS-ryttare, kan ju knappt  styra hästen dit jag vill. Ja, ja, fadäser händer ibland, men det är roligt att få dela hela familjens intressen, och när man sitter där på hästryggen och lunkar fram  i solnedgången så känner man sig lite som  Lucky Luke.

En trött ensam cowboy…

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<<
Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se