Direktlänk till inlägg 13 juni 2009

Underbara regn

Av Ann-Marie - 13 juni 2009 09:51


Tänk vad det kan vara skönt när det regnar, man behöver inte påta i trädgården, inte pressa i solen, hundarna vägrar att sätta ut tassarna utanför dörren, det är bara att kura ner sig i soffan bland hundarna och mysa. Idag kom nya numret av Hundsport, mm mm. !

I helgen är det sten och mineralmässa i Kopparberg, som jag hade tänkt att gå på, men vi får se om vädret tillåter det. Det är väldigt intressant med stenar speciellt gillar jag ädelstenar av olika slag, ni vet - Diamonds are a girls best friend. Att titta i lupp på stenar är en upplevelse, man upptäcker ett helt nytt färgspektra. Den mest intressanta stenen att syna är opalen, med sina färgsprakande mönster Man säger också att stenar avger energi för olika ändamål, vem vet? kanske, kanske inte ??

Någon som är full av energi är i alla fall Fendi Lou, glädjen och spralligheten sätter inga gränser. Hon busar och leker mest med Gilda dagarna igenom. Hon kan också krypa upp i någons famn och bara gosa och kramas hur länge som helst. Första löpet har hon just gått igenom och blivit en ädel dam.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se