Direktlänk till inlägg 16 juni 2009

Många svin i socken

Av Ann-Marie - 16 juni 2009 14:57


Nu har byn invaderats av svinaktigheter !

Det är inte vilka svin som helst, det är vilda svin. De ligger uppe i backen hos grannfrun och solar sig mitt på ljusa dagen, hon törs inte gå ut på sin egen tomt!

Svinen har inte det minsta respekt för henne, hon får ringa modiga grannar med bössa, som kommer och hjälper henne ut.

På nätterna smyger svinen runt knutarna och man kan höra deras dova grymtningar, för att sen snabbt försvinna ut i den mörka natten. Att promenera i skogen är inte att tänka på längre, man ser spår efter dem där de bökat fram rötter ur jorden, det är ingen trevlig syn, en del har fått sina gräsmattor helt upprivna och förstörda.

Nu är det krig i Ökna socken !

Jägarna har införskaffat sig tuffa och blodtörstiga och jakthundar. Det var bara valpar på 8 veckor, men man såg och hörde på hundägarna, som är av det positiva gardet, att det fanns kapacitet för vass jaktinstinkt.

Då har ni inte sett mina cavalierer på jakt efter diverse vilda djur, de kan fånga både småfåglar och fjärilar, men jag sa det inte högt. Ville inte skrodera för mycket!

Nåja, jaktlaget har laddat bössorna med dynamit, krut och rustat sig för svinjakt. Slagfältet kommer att vara ett inferno av vilda djur med två och fyra ben. Vem som skjuter vem får vi väl se.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se