Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

Badminton i hundgården

Av Ann-Marie - 29 juni 2009 20:30

Har ni någonsin spelat badminton med tio hundar runt fötterna, det är en konst, man snubblar och far åt alla håll.

Unghundarna ser varje förlorad boll som ett jaktbyte och snor snabbt till sig den för att sen  kvickt springa iväg och  massakrera den fjäderklädda bollen. Man kan ju undra varför man har hundarna ute när man spelar badminton, men vart ska alla ta vägen när det är nästan 30 grader varmt? Dessutom vill ju alla ha roligt. David som är ett fotbollsproffs, dribblar högljutt och  gärna bollen mellan badmintonspelare och jagande hundar, ni kan tänka er vilket liv det är ute på plan !

Badvädret är strålande, Hjälmarens vatten är behagligt vid vissa stränder, det finns också en hel del småsjöar runt omkring här, det är bara att välja.

Nu kommer ju tanken på pool igen, jag tjatar vartenda år om vart den ska placeras, men det är lika tomt på det stället än, får se om det kan bli något detta år, då.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se