Direktlänk till inlägg 15 juli 2009

Intelligenta hundar

Av Ann-Marie - 15 juli 2009 18:57

Att hundarna är intelligenta har vi nog om bevis i den här kenneln. Som 10-årig whippet har Fille lärt sig vart maten hamnar när familjen ätit, han smyger sig ut i köket när alla är borta,

tar tag i handtaget på stekpannan och drar ner den på golvet, då har de andra 9 stycken i sin tur lärt sig att nu faller resterna till golvet sen är det bara kalasa på nedfallen frukt. Innan någon 2-bent hunnit rädda det som räddas skall är allt renslickat, både golv och kärl, skinande blankt och renare en än reklamfilm från Yes.

Fille kan tända lampor och öppna dörrar trots att vi vänt handtagen åt fel håll, ytterdörren måste alltid vara låst, annars tar han sig en egen promenad.

Robin vår cavalierhane går in till duschen och skäller om vattnet skulle råka vara slut i skålen. Alla våra hundar har sina trix och knep för att hitta på eller, göra saker.

Kolla in Fendi ner till höger på bilden, som står och väntar på att en mumsbit ska falla ner !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se