Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

Hundshopping

Av Ann-Marie - 19 juli 2009 15:21

Var till djuraffären idag för att köpa hundmat, har gått över till Royal Canins Cavalierfoder som jag tycker verkar bra, och hundarna tycker det är mums för magen, de får vacker päls och klorna, som blir lätt mjuka är lätta att klippa. I affären mötte vi en ung bassethane som skulle bli jakthund på klövvilt och hare, när han fick syn på affärens kaniner som var till salu, blev han alldeles sjövild och ville jaga dem, husse hade fullt sjå att hålla sin hund i styr, ville inte betala så dyrt för söndagssteken.

Efter mig i kön hade jag ett par som undrade vad man skulle ha hundshampo till !(hade de aldrig badat sin hund?!) -När de borstade sin hund blev den ju så blank och fin, sa de. Deras hund såg ut som om hela Närkesslättens alla loppor hade tagit bofäste i den pälsen, burr !!!  Det hade inte varit fel att investera i lite shampo till den stackars hunden, han hade säkert blivit jättelycklig, men han fick i allafall en fin leksak av husse och matte i form av en cavalier!, som han säkert skulle bita och slita i. Hm, där fick jag så jag teg !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se