Direktlänk till inlägg 20 juli 2009

Grillparty i goda vänners lag

Av Ann-Marie - 20 juli 2009 18:56

Var till grannen, Lena och Marco på grillkväll i lördags. Hade köpt en samlings CD med 70-tals musik, den var superbra, bara gamla godingar för oss medelålders. Vi blev bjudna på så mycket gott, bland annat en potatissallad som Ernst Kirsteiger gjort receptet till, den var väldigt god till grillad fläskytterfilé. Lena hade gjort en egen potatissallad som också är god,  snäppet vassare än Ernsts tycker jag nog. Marco är en riktig hejare på att grilla kött, vi fick lite tips och råd som vi nu ska prova för att få ett saftigare och godare kött.

Vi åt och pratade långt in på småtimmarna, det är alltid trevligt att träffa sin gamla vänner, man vill liksom aldrig sluta prata eller gå hem.

Eva-Lena och jag har känt varann i snart 20 år, det började med att vi var grannar och började promenera med våra hundar tillsammans. Nu är det så att den här ladyn är dubbelt så lång som mig, så jag fick småspringa efter henne under hela promenaden, jag var ju helt slut när vi kom tillbaka, och för Eva-Lena blev det tvärt om, det gick alldeles för långsamt. Vi bestämde att vi kan göra andra roliga saker ihop, det har vi minsann gjort. Som den gången vi lastade in alla byns ungar, två irländska varghundar och en massa uppblåsta baddjur i vår Chevrolet Van, och for iväg till en av Hjälmarens badstränder, folk verkligen flyttade sig när vi kom som värsta stora dagis gänget. Vi har alltid gjort en massa roliga saker där våra barn har kunnat vara med, nu är de stora och vi har fortfarande lika roligt tillsammans.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se