Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

Nattarbete

Av Ann-Marie - 21 juli 2009 03:44

Jag arbetar som undersköterska, nästan 100 % natt, har inte så mycket annat för mig än arbetar och sover just nu.

Att leva ett sånt liv är mycket annorlunda, när man vaknar frampå eftermiddagen vet man inte om det är samma dag som när man gick och la sig, eller om det är ett nytt dygn. Det tar längre tid att vakna än när man går upp på morgonen, dessutom är man ganska grinig för att man är så trött. Man är på jobbet på morgonen och sen ska man tillbaka samma dag (kväll) för att fortsätta in på ett nytt dygn. Att arbeta så går bra en period, men sen är det skönt att få bli dagmänniska igen. Jag trivs väldigt bra på mitt arbete, tycker nog att det är det bästa jobb jag har haft.

Det som känns värst är nog att hundarna får stå tillbaka lite, inte för att de mår sämre, (skulle möjligtvis vara att de inte får sova bredvid mig då), men jag kan inte åka på utställning med dem och träning blir det inte så mycket av med. Jag älskar att var på hundutställning, är väl inte så social då men, det är så himla intressant och man lär sig väldigt mycket av att titta på olika typer, uttryck, och rörelser, ja exteriör över huvud taget. Det finns så många andra raser som också är fascinerande att beskåda. Askersundsutställningen är i alla fall ett måste, den har jag har besökt under många herrans år, och kommer att fortsätta med i många år till.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se