Direktlänk till inlägg 9 augusti 2009

Askersundsutställningen 20:e året i rad

Av Ann-Marie - 9 augusti 2009 21:27

Under Askersundsutställningen är det antingen hällregn eller gassande solsken, tror inte jag varit med om något mellanting. Den här helgen var det strålande sol med sköna fläktande vindar. Först ut var Jessica med Chakinoz Fendi Lou som visade upp sig riktigt bra. Hon blev placerad som reserv i Juniorklass.

Kellie, Chakinoz Celtic Crown Jewel, som var i sitt esse med mamma i snöret, susade fram som ett ånglok. Hon fick en etta men placerade sig inte. Kellie fick ändå visa upp sig en än gång, till sin stora glädje, då hon blev uttagen att visas upp för en domare som skulle utexamineras denna dag. Vi som stod i ringen denna gång var vid det här laget ganska varma, brända och utmattade för att inte tala om hundarna som inte orkade så mycket mer, utan la sig ner i det svala gräset.

Väl hemkomna drack vi litervis med vatten, sen kalasade vi på kebabpizza och diskuterade dagens utställning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se