Direktlänk till inlägg 14 augusti 2009

Grattis Mamma 83 år !

Av Ann-Marie - 14 augusti 2009 20:14


Hon döptes till Clara Iris för att hon hade så vackra blå ögon.

12 augusti fyller hon och har namnsdag på Clara dagen. En stor hyllning till min älskade mamma. Hon har alltid ställt upp för brorsan och mig i alla lägen, det var hon som fick mig att bli intresserad av hundar, som ”pushade” på mig att starta upp kenneln. Mamma är en positiv, hjälpande och ödmjuk person, med en stor skopa humor. Hon har stått ut med mycket av sina barns idéer, åkte med på moppen under 70-talet, crusat med drottning Sibyllas Cadillac när brorsan hade köpt den, har utstått trimmade raggarbilar, brölande tonårsgrabbar med brylkräm i håret. Mina fnittriga tonårskompisar har hon tagit hand om och lärt oss både vett och etikett.  Som ung flicka var hon en lovande skridskoprinsessa som hade uppvisning på Svartåns isbana, hon fick applåder och publiken hurrade, detta var på 1930- talet. Det har varit både  katt-, kanin- och kennelvakt men som djurälskare  finns hon alltid till hands, naturligtvis har hon ju också passat sina barnbarn. När pappa Arne efter en svår stroke blev sängliggande med svår afasi, har mamma ändå gått och hälsat på honom varje dag i ett par år, de har varit gifta i över 60 år, slå det den som kan!

Grattis Mamma på din födelsedag !

Du är det bästa som finns, jag älskar dig så mycket, min egen lilla bullmamma.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se