Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

Våra älskade whippar har lämnat oss

Av Ann-Marie - 19 augusti 2009 20:26

Idag har det varit en svår dag för oss alla i familjen. Våra älskade whippar har lämnat oss i stor sorg och en enorm saknad. Fille och Kino nådde en högaktningsfull ålder av 13 år, de har alltid sedan valpben levt, sovit, tävlat och promenerat tillsammans, därför fick de också somna in tillsammans. De kunde inte vara utan varandra, inte ens på en ensam promenad.

Det är så många minnen som finns med dem, de har ju funnits med sedan tjejerna varit små, och också fostrats med och av dem. Trots att Kino hade ett hjärtfel var han inte särskilt sjuk och de har bara varit hos veterinären när de skulle vaccineras.

Två matskålar saknas nu, och det är tomt vid promenaden, en tom whippetkorg som ingen annan hund vill ligga i. Fast dessa två killar var stillsamma och inte gjorde mycket väsen av sig, är det så fruktansvärt tomt utan dem.

Tack Fille och Kino för allt ni gett oss och för alla goda och roliga minnen vi har efter er, ni finns för alltid i våra hjärtan. Våra fina, varma och goa grabbar, vi ses en dag på andra sidan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se