Direktlänk till inlägg 22 augusti 2009

Glengoyn Whiskey on the Rocks

Av Ann-Marie - 22 augusti 2009 08:47

Det är Carros kuse, för henne är det inga problem att handskas med honom. De har tränat och slitit tillsammans och går kurser för John Moore, en duktig instruktör i horsemanship från Colorado i USA.

Jag skulle behöva en stor whiskey innan jag tar i den hästen, för han älskar att skrämma mig, vet ju naturligtvis att jag inte litar på honom.

Sommaren var het och hästbromsarna envisa och jag var själv hemma, hörde att hästarna sprang i full panik, kollade om någon hjälpsam granne fanns att tillgå, men inte, jag fick klara mig själv. Försökte att fånga in dem, men utan grimmor var det svårt, tårarna började rinna, skräcken satte in och jag skrek åt hästarna saker som ingen vill höra. En granne kom då till undsättning, en gammal farbror som knappt orkar gå, ( han hade nog hört vad jag hade vrålat). Jag sa till honom att Charmis är from som ett lamm så henne kan du ta hem till stallet, men när vi fått tag i henne ställde hon sig upp på bakbenen, du milde tid vilken from häst! Gubben tog mod till sig och fångade in Charmis som en äkta cowboy, jag var mäkta imponerad. Från rädsla till ilska lyckades jag fånga in vår envisa stöddiga whiskeykuse, han kände nog att min gräns var nådd, för även han blev som en ledsen liten hundvalp när jag rytande talade om var såna hästar kan hamna! 

Caroline är naturligtvis av en annan uppfattning om hästarna, och mer går att läsa om dem på hennes hemsida, där är hästarna mycket trevligare!?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se