Direktlänk till inlägg 17 september 2009

Frida som "City chick"

Av Ann-Marie - 17 september 2009 15:30

  

För några veckor sedan flyttade Jessica till stan. Nu har hon bott in sig och fått upp möbler, tavlor och har fått så fint. Så helt plötsligt känner hon att det saknas något. Är man född i valplådan så kan man inte leva utan hund.

Nu hämtar jag Frida! sa Jessica. Du milde tid, det blir inga hundar kvar i Ökna, jämrar sig mor. Jessica börjar med Frida, som får lära sig att bli en ”City Chick”, det är så spännande för hon möter nya hundar och människor varje dag, hon hinner inte ens muttra föränn det kommer nya fyrbenta och tvåbenta varelser. Robinoch Kellie står sen på tur, det gäller att de alla blir trygga i sin nya miljö och att bo i lägenhet. Det finns fina promenadvägar inne i stan, faktiskt bättre än ute på landet, nu kan de spatsera i lummiga parker längs vår fina Svartå, som ringlar sig genom hela Örebro stad. Att ha hund i stan är inte alls så tokigt, det händer ju en massa roliga saker!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se