Direktlänk till inlägg 19 september 2009

Att inte räcka till

Av Ann-Marie - 19 september 2009 08:54

  

I en ringa ålder av 49 år står jag mitt i livet, med allt vad det innebär. Nästan all min tid består av att plugga, resten av tiden måste finnas till hundarna. Det ska promeneras, leka, träna lydnad och utställning, kammas och vårdas, unghundarna ska socialtränas på olika platser och i olika miljöer. Nu har jag inga småbarn längre så det behöver jag inte tänka på, men där kommer mamma in i bilden, för nu är det hon som behöver hjälp på ålderdomens höst. Då lilla mor alltid har ställt upp och hjälpt mig i alla lägen, så känner jag ju att jag vill göra detsamma för henne, men det är svårt att hinna med. När jag står där och allt ska göras samtidigt, så ringer mamma och vill ut på stan för att shoppa. – Ähum… jag hinner inte! Det hade varit bra om vi planerat för en dag tillsammans.

Mamma tar rollatorn och bussen in till stan och hon klarar sig faktiskt själv, men hade ju känt sig tryggare med mig vid sin sida. Samvetet gnager i mig. 

Då jag nu ska ha valpar och det är fullt upp, säger mamma som vanligt,  –Jag kommer och hjälper dig, alltid gör jag någon nytta! Åhh, lilla mamma, du smular sönder mitt samvete, vet du hur mycket jag älskar dig!!!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se