Direktlänk till inlägg 20 september 2009

Söndag

Av Ann-Marie - 20 september 2009 20:27

  

Vaknar som vanligt tidigt på morgonen närmare bestämt klockan 07.00, förbaskat, när man äntligen får sova!

Hundarna blir ju överlyckliga att någon kommer upp så tidigt, då får de frukost och kommer ut i tid.

Vi tog oss en förmiddagspromenad i det vackra vädret, gick och strosade i skogen och hörde fåglarna kvittra, det var så underbart. Hundarna njöt lika mycket som jag. Allt var så lugnt och stilla. Audrey som är dräktig fick sig också en liten runda, det går sakta för hon är så himla rund om magen, men det får ta den tid det tar.

Jessica kom på eftermiddagen, vi tränade utställning med Fendi och Bella, måste ju ligga i lite nu för nästa helg ska de ställas ut. De är två riktiga busfrön, spexade mest runt och fjantade sig. Men till slut fick vi till det riktigt bra, Bella har aldrig ställts förut så nu får vi se hur det går, hon var i alla fall riktigt duktig. Fendi är en riktig klippa på att stå fint och rör sig som en gudinna, det är bara att hoppas på att hon gör det på lördag också.

Efter träning och promenad blev det fika och snack med brorsan som kom på besök.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Therése Ljung

22 september 2009 08:52

Roligt att Audrey verkar må bra och att valparna växer. Det ska bli så spännande att se vad det blir för något. Nu är det ju bara några veckor kvar. Lycka till på utställningen, jag håller tummarna för lilla Bella.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se