Direktlänk till inlägg 24 september 2009

En dag med mycket gjort

Av Ann-Marie - 24 september 2009 21:03

   Har pluggat på förmiddagen, skriver ett eget arbete om vård efter behov och på lika villkor vid livets slut. Ett intressant ämne men också skrämmande att inte alla får samma palliativa vård i vårt avlånga land.


Var sen till skolan och fördelade ett grupparbete om dysfagi, som innebär olika grader av svälgningssvårigheter, som man kan få av vissa sjukdomar när nerver och muskler inte fungerar som de ska.

Lunchen tillbringade jag med mina tjejer, vi åt grillad kyckling och potatissallad och fika med kaffebröd, det var så gott. Vi tog en promenad med hundarna i det fina vädret.

Pluggade sen vidare med mina uppgifter, forskade lite om ett nytt arbete som ska handla om olika hjälpmedel. Jag ska nog skriva och redovisa om signalhundar och hundar som varnar vid olika sorters sjukdomar, det kan vara exempelvis, diabetes, då markerar hunden att det är dags att ta insulin, det verkar intressant.

Snart är det en officiell utställning i Lindesberg så jag badade Bella på kvällskvisten, hon var så duktig både i badkaret och med fönen, hon tyckte det var skönt. Sara Nordin ska döma cavaliererna, det ska bli spännande att se hur det går. Fendi ska också med plus att Anette har med sig, Chakinoz Essence of Estelle ”Maya”.

Har haft ont i ryggen i flera dagar och ätit Alvedon så nu är jag så himla trött ska lägga mig och läsa Cavalierbladet som god natt litteratur.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se