Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

Maktlös

Av Ann-Marie - 15 oktober 2009 10:59

Har inte hunnit blogga, för jag har en valp som jag kämpar med, han vill inte äta tillägg, inte dricka vatten, bara tutta och det orkar han inte heller riktigt. Vi har varit hos veterinären och han har fått lite hästkurer i nacken, men är fortfarande lite slö. Jag ligger i valplådan och hjälper honom på alla sätt och vis, mina tårar rinner, det är så svårt och jag känner mig så maktlös ! Läste att Peter på Vouges kennel hade förlorat en liten valp, det känns så ledsamt.

Jag har vakat i tre nätter nu, är uppe varannan timme för att se till att den lille tuttar ordentligt. I huvudet snurrar det bara och häromdagen svimmade jag av. Hade haft en skrivning i lindrande palliativ vård och en föreläsning om assistanshundar, och en föreläsning om rehabilitering och habilitering, och sovit alldeles för lite. Då var det nära att jag började knapra på väggen !  

Som tur är har jag mina underbara tjejer Caroline och Jessica som hjälper mig med alla hundar.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Therése Ljung

16 oktober 2009 11:37

Åhh, nej vad tråkigt. Lovar att hålla alla tummarna för den lille grabben.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se