Direktlänk till inlägg 16 oktober 2009

En spillevink på uppgång

Av Ann-Marie - 16 oktober 2009 14:12

   Liten men stark som en oxe kämpar valpen vidare och han har gått upp i vikt idag, inte mycket men ändå uppåt. Jag har varit uppe varannan timma i natt också, för att ge honom en egen liten shot så han orkar dia, för det är ju bästa näringen han kan få. När inte orken finns måste vi hjälpa den på traven. De andra valparna växer så det knakar ligger på mellan 600-750 gram, lillen ligger på 250 gram, han kommer säker att bli både störst och busigast om allt gåt bra! Nu har valparna hunnit bli 2 veckor, så snart är de tittbara för dem som ska ha en valp.

Vet ni hur det känns att ligga ihopknycklad i en valplåda klockan tre på natten, jag ligger på knä med ändan som hänger utanför, man får domnade ben och kramper både här och där, dessutom ska jag in genom en öppning som är till för en liten cavaliertik, inte för överviktiga tanter med magen som piper ut, och tuttat som hänger ivägen, det är en katastrof utan dess like, men vad gör man inte för sina små valpar.

Jag rasar i säng igen för att sova några timmar till, men jag hade glömt ställa klockan på ringning, så när jag vaknade kändes något fel, jag hade försovit mig!!! Det hade väl inte gjort så mycket om det hade varit en vanlig dag, men nu skulle jag ha en skrivning i skolan! Omålad, oduschad och med ett hår som en slickad katt skulle ha blivit avundsjuk på, och dessutom med en fruktansvärd träningsvärk (ni vet, valplådan). Som en värsta biltjuv susade jag genom stadens gator, snuten hade gladeligen besudlat mig med enorma böter om de mött mig i den farten. Jag hann i alla fall precis innanför skolans dörrar, när provet just skulle börja, vilken tur!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se