Direktlänk till inlägg 18 oktober 2009

Viltspår i köttbulleanda

Av Ann-Marie - 18 oktober 2009 15:25

  

Efter många nätter av vak, känner jag mig som i en bubbla, måste ta mig ur det här och leva ett normalt liv. Min oro för lilla valpen, som trots allt går uppåt i vikt, kan jag inte göra något åt, men jag måste göra något annat. Det vore trevligt för både mig och hundarna att få lägga och arbeta med ett viltspår, men inga klövar eller blod fanns, så det fick bli Mamma Scans köttbullespår, tänk om hon vetat vad hon skapat med sina köttbullar, åh, vad mammor är bra!

Det tar tid att lägga ett spår, men i vänta på liggtiden kan man ta en promenad med jyckarna.

Vi gick ut på vår stora äng där fick hundarna springa av sig i det höga gräset, det är bra träning för dem. Ben och David var som förvildade i det vackra höstvädret, luften var hög och klar, det rensar hjärnan också.

Väl i köttbullespåret var de båda som klippor, det var första gången de gick ett spår överhuvudtaget, då kan det bli lite missar här och där, men de var klockrena båda två, jättekul!

  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se