Direktlänk till inlägg 20 oktober 2009

Lite av varje

Av Ann-Marie - 20 oktober 2009 17:26

Nu är snart kurserna i lindrande palliativ vård och rehabilitering - habilitering, slut. Men nästa vecka börjar nästa kurs som är sjukvård, då pluggar man intensivt i 3 veckor och praktiserar på USÖ i 4 veckor. Men dess emellan ska jag på en kurs i taktil massage, en mjuk massage utvecklad inom vård och omsorg som står på vetenskaplig grund. Det blir spännande!

Nu börjar det röra sig lite mer i valplådan. De små rackarna har börjat nafsa i varandra, det är så små, gulliga och tama försök än så länge. Man vet ju hur det där är om några veckor, då är tagen tuffare och skriken högre, som tur är finns det äldre kompisar som kan fostra de små valparna. Det är många valpintressenter som ringer, alla vill ha tikar!? Nog för att Cavalier- tikar är underbara och söta. Vad är det med hanar som gör att de inte är lika attraktiva (i människovärlden förstår man ju, hä, hä!), men en hanhund är ju mer tillgiven, tikar har hormoner i omlopp, och de är mer självständiga. Om jag bara hade en hund, även om den situationen aldrig någonsin skulle uppstå, så skulle det vara en hane, de är ju lite coolare också.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se