Direktlänk till inlägg 24 oktober 2009

Vilket veckoslut

Av Ann-Marie - 24 oktober 2009 21:41

Jag avslutade veckan med att gå utbildning i Taktipro, taktil massage, en massage som går på hudens taktila beröringsreceptorer. Via nerver till hjärnan utsöndras en substans och hormon, oxytocin som går direkt ut i blodet och ger lugn, ro och välmående, detta gör att kroppen vid  exempelvis sjukdomar snabbare återhämtar sig. Oxytocin är motsatsen till adrenalin, (stresspåslag). Jag kan garantera att det var verkligen avslappnade att få taktil massage, jag blev både piggare och lugnare. På kursen fick vi massera varandra, både händer, fötter och ryggpartiet. Ska forska vidare om taktil massage för hundar.

Hundarna, ja , Carro har varit bebisvakt när jag har varit borta, hon lyckades få upp Lilleman i vikt, ordentligt, det ska hon ha all heder för ! Dessutom har hon tagit hand om alla andra hundar, katter och naturligtvis sina egna hästar, då blir det mycket att stå i.

Valparna busar ordentligt nu, de morrar och anfaller både sin mamma och valpkorgen. De är så fina, tror nog det blir champions av dem alla !

Här kommer en liten bild på hur det kan gå till när man är liten men stark, nästan som Pippi Långstrump .

Njut av dem !!!

  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se