Direktlänk till inlägg 26 oktober 2009

Ett liv har slocknat, vår Lizzie är borta

Av Ann-Marie - 26 oktober 2009 21:49


  

I 18 år har hon glatt oss med sitt underbara och mjuka sätt. Hon har hälsat alla välkomna, genom att springa fram och lägga sin långa mjuka svans runt folks ben. Med dova kurr har hon pratat med oss alla. Idag orkade hon inte längre, vi satt tillsammans länge inne hos veterinären och jag smekte hennes mjuka lena hals och hon kurrade gott. Jag tackade henne för alla fina år vi fick tillsammans, och för all tröst hon gett när någon varit ledsen. Lizzie har haft ett bra liv på landet, jagat råttor och möss, släpat hem salamandrar från dikena. När vår grannbonde hade sin gård här uppe, stack alltid Lizzie upp klockan fem varje dag, då serverades det varm komjölk på ladugårdsgolvet. Alla katter i byn har tyckt om Lizzie för att hon varit en snäll och vänlig katt.

Som en sex veckors kattunge (trodde hon var 8 veckor), kom hon hem till oss, och hon intog sin plats med stor glädje. Trots att vi på den tiden hade ett par perser katter och en brittisk korthårskatt, var det aldrig några problem för Lizzie att installera sig, hon tog allt med grace och lite charm. Några kattungar hann hon att få och fostrade dem med en mjuk men bestämd tass, de var lika underbara och snälla, precis som sin mor.

Det är med tunga steg jag lämnar veterinärkliniken, det sliter så fruktansvärt i mitt hjärta

jag känner att jag vill rusa tillbaka och väcka upp min lilla vän, men här slutar vår tid tillsammans, men minnena finns alltid kvar och dem ska jag bära med mig hela livet, tills den dag vi möts igen. Tack Lizzie för alla underbara år tillsammans med dig, min älskade vän. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se