Alla inlägg under oktober 2009

Av Ann-Marie - 6 oktober 2009 17:14


  

Här har vi Annie som hjälper mig med läxorna, hon vet att jag har mycket att stå i så det är bara att hoppa upp vid datorn och ge en hjälpande hand.

Idag har det varit full uppståndelse här, en av hundarna hoppade upp på utegrinden, den gav vika och ut skuttade alla hundar. En av hästarna gillar inte hundar, han sparkar och blir arg på dem, hugaligen vilken skräck! Vårt nya tillskott Ben, ville in till hästarna och hälsa, och vår gamla häst Charmiz, gjorde allt för att skydda honom från den andra hästen. Caroline sprang i hagen och vrålade för att fösa bort den vilda hästen och hon lyckades bra och hann också rädda Ben. Då kommer Bella farande och ska också in i hagen, men då jädrar anamma!, kommer mamma Frida som skjuten ur en kanon och springer omkull Bella för att få henne därifrån. Alla hundar kom till slut in oskadda, men stackars Carro hade vrålat åt både hundar och hästar så hon tappade rösten. Det här var en våra värsta mardrömmar, som bara inte får hända!

Jag tycker det är fantastiskt med de äldre kloka djuren som med högaktningsfull värdighet, försöker hjälpa till, när små oförståndiga hundar inte kan stilla sin nyfikenhet.

Tack mina älskade vänner.

ANNONS
ANNONS
Av Ann-Marie - 4 oktober 2009 19:28


  

Vi startade klockan 05.00 från Örebro, fikakorgen var packad med alltmöjligt gott.

Mercan gick som en kanonkula genom de värmländska skogarna. Väl inne i Norge möttes vi av världens fulaste älgskylt , det såg ut som om den kraken hade fått ryggskott, som tur var såg vi inte en enda  riktig älg.

Vi stannade i en skogsbacke, Norge består nästan bara av backar, vi skulle fika, men när kaffet skulle serveras upptäckte vi att vi glömt både socker och kaffekoppar, vi turades om att dricka ur termosmuggen, utan varken mjölk eller socker, vad besviken man blir.

Vi åkte färga från Moss till Horten, det tog cirka 20 min, larmet gick igång på bilen, jag tänkte stackars människa som glömt stänga av larmet, hä, hä, det var min bil!

Väl framme i Skien hade vi tänkt oss äta en bit mat, men hela Norge har stängt på söndagar, så det fick vänta.(Vi åt Macke Donkan klockan 22.00 på kvällen i Kristinehamn) !!!

Äntligen var vi framme hos Aud på Tibama`s kennel, det var så trevligt att få se alla hundar, både cavalierer och king charles, de var så fina.

Äntligen så plockades lille Ben fram, jag föll naturligtvis pladask !

Ben har bott hemma hos oss en vecka nu, han har verkligen anpassat sig lätt till övriga flocken. Vi är så glada och nöjda med Ben. Tack Aud och Öystein för en underbar hund.

  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se