Direktlänk till inlägg 7 november 2009

Buskul

Av Ann-Marie - 7 november 2009 17:42

  

Nu börjar här ett riktigt busliv, det morras, springs på tvären och de biter i varandra. Audrey har börjat ta deras leksaker och så morrar hon om de försöker ta dem, och valparn blir jätte låga, öronen hänger på dem och de smyger försiktigt iväg. När allt är som värst släpper Audrey leksaken och de får ta den igen, vilken lycka! Det här är fostran på hög professionell nivå. Ingen hundinstruktör i världen, och släng dig väggen Ceasar!, ingen kan ge en så bra lydnad åt en valp som en liten cavaliermamma.

Som valigt sitter jag och pluggar, nu handlar det om akut buk, alltså alla bukorganens sjukdomar. Det är inte konstigt om man blir lite hypokondrisk när man läser alla symtom!

 I torsdags var vi på studiebesök på ortopedkliniken på USÖ, där fick vi en suverän  tvåtimmars lektion i frakturer,( benbrott) ligament och muskelskador , helt fantastiskt vilken otrolig kunskap den här sjusköterskan hade. Han sa: -Hur mår foten när benet är brutet?! Blodkärl och muskulatur skadas ofta vid öppna frakturer, då kan foten ta sån skada av detta, är man då inte uppmärksam på det, kan det gå så illa att foten får amputeras, usch!

Vi fick se en massa intressanta röntgenbilder på olika frakturer och hur man skruvade, spikade och använde olika metallplattor och trådar.

Här kommer en trevligare bild än de vi fick se, hundvalpar är roligare att titta på!

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se