Direktlänk till inlägg 16 november 2009

Vad är det för likhet?

Av Ann-Marie - 16 november 2009 11:31


Igår ställde vi Fendi Lou på Örebro läns kennelklubbs inofficiella utställning på mässan här i Örebro. Det är mycket att ordna med inför en utställning, badet är nog det som man lägger ner mest energi på. Allt som allt med föning, bad och tandborstning, tar det nog ett par timmar, det är varmt svettigt och man har hundhår över hela köket. Fendi fick en mycket fin kritik och som vanligt visade hon sig suveränt, men domaren gillade nog inte helfärgat för vi hamnade på 4:e plats. Ja, ja förra gången blev hon BIR, nästa gång kan det bli vad som helst.

Vi fikade och pratade med våra underbara valpköpare, träffade vänner och bekanta från alla håll och kanter, det är så roligt att få prata hund med alla !

Vad är det för likhet mellan en crossmotorcykel och en liten cavalierflicka?

Väl hemma gick husse en promenad med Fendi, kan vara skönt att få komma ut och röra på sig efter en lång dag på utställning, men ve och fasa!!!!, när de kom hem såg Fendi ut som en lerhög hon var sölig och skitig, jag som hade gjort henne så fin .Men Fendi var lycklig som få efter ett lerrace ute på byn. Det var bara att börja om igen, in i duschen och spola av…

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se