Direktlänk till inlägg 19 november 2009

Rollspel blir verklighet

Av Ann-Marie - 19 november 2009 20:56

Igår hade vi en redovisning som ett rollspel i skolan. Det var allt, hjärt-lungräddning, puls, blodtryck, andning och att man ska agera med ett stort lugn. Det gick bra och min grupp var mycket nöjda med vårt arbete.

Kvällen kommer och jag har inte hört av min lilla mamma på två dagar, känner på mig att något är fel, får också en bild av att hon ligger på golvet hemma i sin lägenhet. Jag tar bilen och åker hem till mamsen, och hittar henne naturligtvis liggande på golvet. Hur var det nu man gjorde, det som jag lärt mig i skolan samma dag ! På något vis gör jag bara allt i rätt ordning, munnen är torr, svetten bryter fram i pannan, rösten sviktar när jag ringer ambulansen Jag talar lugnt med mamma och lägger en tjock varm filt runt henne. Varför dröjer ambulansen alltid så länge!!!, när de väl kommer känner jag mig lugn för de här killarna är så professionella i sitt arbete. På akuten sitter vi till klockan två på natten, mamma får ligga kvar, man vet inte riktigt vad det är för fel på henne. Idag har jag varit hos pappa och berättat allt, han ligger på ett vårdhem, är multisjuk efter en stor stroke med svår afasi. Mamma har gått och hälsa på honom varje dag i två års tid, de har varit gifta i 60 år, slå det den som kan! Det finns nog fler i den generationen som hållit ihop så länge. Tänk om mamma också hamnar på ett vårdhem, då får de skiljas åt den sista tiden i livet, kanske inte ses mer.

Så ta var på varandra , man vet inte hur lång tid man har tillsammans.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se