Direktlänk till inlägg 20 december 2009

Årets Julcavalier -09 i Örebro

Av Ann-Marie - 20 december 2009 22:45

Cavaliertorpets Ottelina "Lina"                        Chakinoz Highrock Hardy "Felix

 

Årets Julcavalier blev i år två fina kandidater som fick lika många röster var.

Även i år lyckadesLina ta hem sin 2:a seger i tävlingen.

Redan i början av året samlar hon in sina poäng genom noggrann koll på tvåbenta vänner, hon lägger ner öronen så fint och med puppy eye i blicken fångar hon allas beundran, ju mer man klappar henne, ju mer får man klappa, det tar liksom aldrig slut. Lina vet hur man ska fånga ett hjärta med all sin glans.

Lilla Felix är ett charmtroll som ingen kan undgå att se, med sin spektakulära charm och tomtedräkt smälter varenda människa i själen ! 

Det var många fina kandidater som ställde upp denna iskalla vinterdag, men med glögg och pepparkakor  och glada skratt, värmde vi våra frusna kroppar.

Ann-Marie

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se