Direktlänk till inlägg 21 december 2009

UNDERSKÖTERSKA SJUKVÅRD

Av Ann-Marie - 21 december 2009 16:10

Äntligen !!! JIPPI!!!! Hurra för mig själv Grattis Ann-Marie !!!

One more time, but this time it´s for real.

Lite stöddig får man väl vara ? Jag har pluggat som en galning för att få bra betyg, praktiserat i hemtjänsten , på vårdboende  och nu senast på USÖ, jah har verkligen kämpat, ni vet i min ålder börjar det att tryta lite med minnet och då är det tufft att läsa och gå i skolan. Att vara praktikant vid 49 års ålder är inte så lätt det heller, ibland har jag faktiskt blivit behandlad som en unge, det kan kännas lite kränkande. Nu är jag undersköterska med specialinriktning på sjukvård, vilket jag också har nytta av i min uppfödning, med mina hundar.

När jag tänker efter så skulle jag nog ha blivit djursjukvårdare, men det är inte försent än, vi får väl se vad som komma skall ...

Tack alla ni som har hjälpt mig att komma hit, speciellt tack till mina underbara döttrar som ställt upp i alla lägen så jag klarade av det här.

Tack Lena, min stora support som berättat och lärt mig så mycket om sjukvård och sjukdomar.

Nu är jag undersköterska ! ! !


  

 
ANNONS
 
kickan34

kickan34

10 januari 2010 18:40

Hej kollade in lite på din Kennel, e lite intresserad av era Cavalierer och hittade den här bloggen! Grattis får man väl säga! :)

http://kickan34.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se