Direktlänk till inlägg 23 december 2009

Harley Black Baron, vårt nya hopp

Av Ann-Marie - 23 december 2009 15:04

Idag presenterar vi Carros nya julklapp, en Harley med mycket motor och fyra ben ! Vid första ögonblicket fann de varann och har sedan dess en sån där kontakt som bara få har, de är oskiljaktiga. Första koppelpromenaden gick som en dans, det var som de aldrig hade gjort annat än promenarat tillsammans. Harley var lite som Bambi på hal is det hascha och for åt alla håll och kanter i snön. På vissa ställen sjönk han ner så man knappt såg honom, men det stack upp en svart liten svanstipp och då visste man var han befann sig.

  


Nu önskar vi alla en riktigt

GOD JUL

 
ANNONS
 
Ingen bild

aspens

13 januari 2010 16:41

Hej på er,

Läste om Carros julklapp, lille Harley, så fantastiskt fin! Han skulle ju ha varit min! Nej, det var nog någon mening med att jag inte kunde ta hand om honom när han var "leveransklar" och att din dotter fick honom, du berättade ju om de band de knöt redan tidigt. Nu hoppas jag att Tillpix Kennel i Vintrosa får en ny liten Harley, som kan bli min nya livskamrat!

Hälsningar från ett vintervitt vackert Aspudden!
//Marica Maxe

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se