Direktlänk till inlägg 30 december 2009

En bister vinter

Av Ann-Marie - 30 december 2009 17:23


Vi började elda i bergslagskaminen redan klockan fem på morgonen, termometern visade på
-23 grader ute. Burr ! Det är knappt man vill släppa ut hundarna, för man vet att snart kommer de en och en och piper för att det gör ont i de frusna tassarna. Lilla Harley har det värst, honom får man springa ut och hämta för han skriker så. Nu är det ju så att han är rumsren, då vill man inte att han ska ”kacka i eget bo”, när det gått så bra för honom. Jag tror aldrig vi haft en så lugn valp förut han är bara för underbar !

Idag har jag varit till mamma och sett till henne, hon har nämligen ramlat tre gånger på två dagar, så nu kontaktade vi distriktssköterskan. Blodtrycket var helt normalt så vi vet inte riktigt varför hon druttlar ikull, men det blir nog en ny vårdplanering, för min lilla mamma behöver ha ständig tillsyn, annars kan hon ju slå ihjäl sig.

Jag dammsög, skurade golvet och diskade undan lite medans mamma sov, sen drack vi kaffe och åt god bullelängd. Det känns inte bra att behöva lämna mamma ensam, men jag måste ju hem och ta hand om mina hundar också. Imorgon är det nyårsafton då ska jag arbeta på Lindhultsgården.

Nu önskar jag er alla,

ETT GOTT NYTT ÅR !

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se