Alla inlägg under december 2009

Av Ann-Marie - 15 december 2009 15:26

Vilken underbar dag när det bara snöar och snöar ! Även om det betyder en del jobb med skottning och så. Julstämningen infinner sig på en gång, man får lust att både pynta och köpa julklappar. Hundarna tycker äntligen att det är roligt att gå ut, man får inte heller hela köket med lera, utan bara lite vatten droppar. Hoppas det här vädret håller i sig till helgen när vi ska ha cavalierpromenad med Årets julcavalier. Det här året blir spännande för det har kommit ganska många nya, små kandidater. Vi ska dricka glögg och äta pepparkakor och ha det mysigt, ni som inte varit med förut, slut upp till en trevlig dag med många underbara cavalierer och dess ägare. Söndagen den 20/12 klockan 11.00 vid Naturens Hus möts vi upp. Alla är hjärtligt välkomna!  

ANNONS
Av Ann-Marie - 13 december 2009 21:48

Carro badade Fendi, jag blåste första rundan sen kom Jessica med en bättre fön och lade den sista  fina touchen.

Startade 5.30 från Örebro, åkte fel och kom in norra vägen, men tack vare Jessicas Raine som via mobilen lotsade oss genom Stockholm så kom vi i tid . Fendi gick i juniorsklass med 11 stycken tävlande hon placerade sig som 4:a.

Det var en tuff domare han gav mycket blåa band och några fick till och med gult band, det är vi ju inte så vana vid.

Fendi skötte sig jättebra förutom några extra glädjeskutt när vi skulle visa upp oss, hon fick en kanonkritik och vi var jättenöjda med den här dagen. Lite shopping blev det också, sen for vi hem med trötta värkande ben och fötter.

Traditionen säger att vi alltid käkar Mc Donalds i Arboga så det gjorde vi den här gången också, vi är alltid lika fnissiga och trötta så personalen måste tro att vi är galna, men vad gör det, vi har ju så himla roligt!!!ANNONS
Av Ann-Marie - 13 december 2009 09:59

Här kommer en Lucia-hälsning från Therése och Highrock Hardy "Felix". Det ser ut som han ligger i träning iför julen!

  

Av Ann-Marie - 9 december 2009 10:20


 

 

Tack alla för dessa fina julhälsningar

 

 

  

  

 

    

  

    

 

  

Cadeau Cavaliers

 

    

 

  

Melrose Cavaliers

 

    

    


  


     

  


    


Av Ann-Marie - 3 december 2009 20:28

Idag tog jag mig en paus i all röra, och gick och hälsade på min bästa vän Lena på hennes arbetsplats. Hon är en superduktig sjuksköterska som kan och har lärt mig kanonmycket om anatomi, medicin, sjukvård och en massa spännade saker. Vi har ju så många gemensamma intressen som vi kan bubbla om i timmar, det är roligt!

LENA...

Är en härlig tjej, som är med på varje grej

Med humöret på topp, finns inget stopp.

Bland hundar, utställningar och stenar

hittar man det som lenar. 

Att ha en vän som Lena får mig att stå på bená.

En tjej med mycket spratt och fart gör att man ej blir lat.

En vän som du är allt jag behöver nu.

Tack för att du finns så vi kan lösa världsproblemen!Av Ann-Marie - 1 december 2009 17:18

Har nu praktiserat en vecka på kvinnokliniken, det är mycket intressant och givande. Jag tar blodtryck,puls, andning, tempar och en massa saker. Min handledare är toppen och hon lär mig mycket. Mellan praktikplatsen, hälsa på mamma på sjukhuset, pappa på vårdhemmet rusar jag hem för att ta hand om valparna och leverea dem på rätt tid, det är ett pusslande för att få ihop det, men än så länge har jag lyckats ganska bra. Highrock Hardy "Felix", har nu flyttat till sin nya underbara matte Therese här i Örebro, så dem kommer vi att träffa lite av och till, det är roligt. Idag flyttade tiken Highness Saratoga "Lona" till Danmark, hon ska ställas på världsutställningen i Danmark i juli månad, det ska bli spännade att höra om. På fredag flyttar Hidden Tiger till sin nya husse och matte i Kopparberg där kommer han att få det jättebra. Det är inte så långt härifrån då kanske vi kommer att ses ibland på cavalierpromenaderna. 

Vi önskar er alla lycka till och hoppas allt går bra för er!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se