Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

Nya intyg

Av Ann-Marie - 13 januari 2010 18:52


  

Idag har vi varit hos veterinären och tagit nya hjärtintyg på Clansesas Athena ”Annie” och Chakinoz Celtic Crown Jewel ”Kellie”, båda var U. A. Det är en stunds tystnad när lyssnandet pågår, sen reser sig veterinären upp, då slutar man andas, man måste se ut som en fågelholk i det ögonblicket. – Det låter så fint, och du kan andas nu, säger vår Leif och flinar lite. Man drar en djup lång suck, sen tänker man bara -YES! Underbart! I love you veterinären!  Ja det känns lika bra varje gång man får ett positivt svar.

Nu är det bara att ragga hanar, för här ska bli valpar till våren. Jodå jag har ett par fina hanar i åtanke som jag nämnt förut, nu är det bara att vänta på löpen, och jag tror Kellie går ut som första kandidat.

När vi kom hem hade jag fått post från Norge, det var Ben´s stamtavla, JIPPI!

Det tar ju några dagar på Svenska Kennelklubben innan allt är klart, men sen…

Nu kan jag äntligen ställa ut honom, det ska bli så roligt hoppas han sköter sig också, vi har ju tränat en hel del, så vi får se hur det går.

 
ANNONS
 
Kari

Kari

19 januari 2010 07:15

Hej
Grattis till UA intygen. Visst är det hemskt dom där evighetslånga sekunderna innan dom säger att allt är ok. Man kan ju få lite syrebrist på kuppen innan man vågar andas igen :-))

Kramar

http://www.glittertindskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se