Direktlänk till inlägg 19 januari 2010

Vilodag

Av Ann-Marie - 19 januari 2010 21:09


Idag har vi mest inte gjort någonting mer än slappat. Ibland måste man ta sig en dag ledigt.

Jo, jag var till mamma och städade hennes lägenhet och så handlade jag lite åt henne.

Plockade med lite extra gott, men hon är inte ett sånt där godistroll som jag. Tänk om man kunde vara sån. Nu börjar byxorna krympa igen, jag förstår inte hur det kan bli så!?

Nu har vi två löptikar i stugan och gosskören har startat upp sin repertoar, det är ett förfärligt gnissel och gnäll på dem. Jag har ju valt det själv och skulle för allt i världen inte vilja vara utan dem. Jag älskar mina hundar och är så glad att få ha dem i min ägo. Värst är när någon  av dem blir sjuk. Hade ett sonarie här förra veckan, när en av mina älsklingar fick hög feber, ringde veterinären och fick komma på stört. Körde genom stan som en biltjuv och Caroline som satt och höll i hunden blev så åksjuk så hon mådde illa. Jag ville fram till veterinärenstationen innan min hund dog, för det tror jag ju jämt att de ska göra !

En stor hästkur med antibiotika blev det och jag blev några lappar fattigare. Att få sova i sängen är en himla bra kur har jag hört så vi provade med det, och vips vad fort han blev frisk!!!  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se