Direktlänk till inlägg 30 januari 2010

Shopping till dogsen

Av Ann-Marie - 30 januari 2010 15:14


  

 Dagen efter det omtalade ovädret reste jag till Göteborg, vägarna var plogade och saltade så det var inget kaos, solen sken och det var –2 grader kallt och kanonväder.

Jag shoppade hund produkter, det var schampo och olika sorters krämer kammar och you name it!!! Säljaren pratade varmt för sina produkter, han visade en massa fina saker och jag kände att jag ville ha alltihopa. Men det fanns en liten borste där i hyllan som jag fick habegär till, den var gjord i det allra vackraste träslag, mjuk att ha i handen, fint formad för att kunna bära i fickan och dyr som tusan för mig. Ju mer jag tänkte på den fina lilla borsten desto mer ville jag ha den, till slut gav mitt sunda förnuft vika och jag slog till med en affär. Har väl aldrig i hela mitt liv köpt en så dyr borste till hunden! Ja, ja kan man köpa briljanter för tusentals kronor och lägga i bankfacket så kan man väl kosta på dogsen lite också. Men vet ni att det var nog det bästa köp jag gjort och alla dessa produkter jag fick med mig var helt klart superbra. Nu badar jag hundar i flygande fläng, fönar, borstar, kammar dem och de blir såå fina.

Chris Christensens produkter är väl värda att satsa på, kolla in Vouges Webshop.

Tack Peter för all din hjälp, du har fått en ny stamkund.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se