Direktlänk till inlägg 20 februari 2010

Snöstorm och katastrof!

Av Ann-Marie - 20 februari 2010 14:48

Det är snöstorm här hemma i byn. Bonden har plogat med en jättesnöslunga som han har på traktorn, det sprutar snö flera meter upp i luften, men det blir bra den lilla stund som vägen är ren. Inne i Örebro city hinner de inte ploga gatorna utan får koncentrera sig på de stora vägarna och motorvägen. Hemtjänsten som åker till grannfrun, kommer inte fram för snön blåser igen på vägen, de får parkerar här på vår uppfart sen får de gå genom snöstormen upp till sin brukare. Det är synd om dem idag, för inte nog med att de ska göra sitt arbete på bästa sätt de ska också kämpa sig igenom detta oväder. De gör ett fantastiskt jobb! Jag hörde på nyheterna att hemtjänsten i Skara fick åka med bandvagn till sina brukare, det kanske blir så här också. Annars får vi spänna för hästarna vid släden det går nog ännu bättre.

Själva så går här snöslungan på högsta varv, hundgården måste skottas för annars piper det ut små hundar här och där, men idag är det bara korta stunder de är ute, för inte ens hundarna tycker om det här vädret. Idag har jag passat på att bada Bella, och hon blev så fin, jag tror hon tycker det själv också för hon svassar runt här och är lite märkvärdig.

Middag idag för att trotsa vädret: Grillad fläskkotlett med rotfruktsgratäng och husets vin.

Sen är det dag att ut och skotta igen.

  

Det syns att Bella själv tycker hon är fin !

 
ANNONS
 
Ingen bild

Jessica

20 februari 2010 19:40

Hon har ju all rätt att vara märkvärdig! Så fin tjej på fin bild ;) kramkram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se