Direktlänk till inlägg 23 februari 2010

Nöjda jag!

Av Ann-Marie - 23 februari 2010 17:39

Idag känner jag mig rätt så glad och nöjd med livet, efter en lång tids vånda.

Jag har fått jobb som larmoperatör, det krävs undersköterskeutbildning för det och det hade ju jag!

Idag har jag varit ute och shoppat kläder, man måste ju ha lite nytt fräsht när man ska börja jobba på ett nytt ställe. Tyvärr så hittade jag inte så mycket, bara en jeansjack fast den var fin, det är ju ganska poppis med jeans nu till våren, jag får ge mig ut i morrn igen och titta om jag hittar något mer.

Lilla mamma har äntligen fått en plats på samma boende som pappa, det känns skönt för då kan de äntligen få träffa varann. Mamma har ramlat flera gånger nu och slagit huvudet i så hon behöver verkligen ständig tillsyn, hon var nöjd med beslutet.

På söndag är det utställning på gamla mässan  här i stan, det ska bli så roligt, då kommer det lite valpköpare, vi brukar fika, prata hund och ha det allmänt trevligt, det ska vi göra den här gången också. Ni som känner för en hunddag på mässan kom och gör oss sällskap !

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Mia

26 april 2010 10:38

Heej !
Matte till "Keso" här... Hoppas allt är bra med er.
Läste att du börjat jobba som alarmoperatör, vad innebär det, är själv sugen på att läsa vidare, har ju usk utb. Kram från oss.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se