Direktlänk till inlägg 2 mars 2010

Nytt jobb

Av Ann-Marie - 2 mars 2010 19:49

Nu har jag börjat mitt nya arbete och jag trivs så himla bra.

Det är ett trevligt arbete med trevliga arbetskamrater. Det här kommer att bli toppen!

Jag köpte mig ett busskort igår för innerstans parkeringar är inte billiga. När jag imorse klev på en länsbuss som jag faktiskt inte åkt med på cirka 20 år, så fungerade inte busskortet, jag hade fått fel typ av kort, 400 spänn åt pipan!!! Det var en ny modern apparat som slukade mitt kort för att sen spotta ut det igen, busschauffören tittade misstänksamt på mig som om jag hade varit en bussrånare, och sa bara surt, - Fel kort, det gäller bara på stadsbussarna, han kunde väl ha varit lite trevlig, men nejdå tjurig  som en äkta närking, det var vad han var!!!

Nu måste jag byta kort om det nu går.

 
ANNONS
 
Carro

Carro

8 mars 2010 12:29

Men mamma då!
Du får väl flörta med gubben =)
Då skulle han nog blivit glad!
Hihi
puss

http://www.carolinekempe.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se