Direktlänk till inlägg 8 mars 2010

Inofficiell utställning i Örebro

Av Ann-Marie - 8 mars 2010 20:20

  

Nybadade hundar efter alla konstens regler, de blänkte som diamanter allihopa.

Vi var samlade en trogen skara hundälskare och entusiaster, Lena, Theresé, Carro, Jessica o jag. Vi ställde Chakinoz Gilda Rose ”Bella” och Chakinoz Harley Black Baron, och Theresé ställde Chakinoz Highrock Hardy ”Felix”.

Harley blev BIR, Bella BIM och Felix blev 2:a med HP. Det var första gången Theresé och Felix debuterade i utställningsringen, vilket man inte kunde tro då de såg så rutinerade ut och de var fantastiskt duktiga.

Nu blev Carro lite skakis för det var ett tag sedan hon ställde en hund över huvudtaget, lite spagetti i bena blev det allt, inför en stor och smäktande publik. Stämningen var hög och alla jublade och applåderade. Harley gick upp i BIG gruppen, han var minst av dem alla och dessutom black/tan, men tyvärr så åkte han ju också ut här. Det var roligt i alla fall, det var ju trots allt Harleys första utställning. Vi åkte hem trötta men glada.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se