Direktlänk till inlägg 8 mars 2010

Säg den glädje som varar...

Av Ann-Marie - 8 mars 2010 20:34

Skulle hjälpa mamma att flytta till ett äldreboende vi packade och slet, när det ringer i telefonen och vi får veta att vår älskade pappa är på väg att avlida. Tiden stannade det surrade i hela kroppen, jag hörde mina egna pulsslag! Nog för att han varit sjuk länge men det känns ändå så ofattbart.

Nu har vi suttit och vakat över pappa i flera dagar. Jag har sprungit mellan honom och mammas flytt. Idag är vi klara med flytten och nu bor de under samma tak min mor och far, för hur lång tid vet vi inte. Dagarna känns tunga och på nätterna är det svårt att sova, ibland drömmer jag att telefonen ringer! Jag är trött och det snurrar i huvudet, så illa att jag imorse höll på att ramla omkull.

Fridens liljor...

 
ANNONS
 
Anncie och Tobbe Tystberga

Anncie och Tobbe Tystberga

9 mars 2010 11:14

Hej Hej!! Det var Lääänge sen!!
Jag hamnade på er hemsida av en slump,vad kul att ni har egen kennel och att ni mår bra.Tråkigt med din far,min far och mor finns inte på "jordelivet" längre.Och det är så himla jobbigt att gå igenom sånt här! USCH....
Jag tänker på dig Ann-Marie..
Vore kul att ses någon gång och prata gamla minnen:-))
Välkommen in på vår hemsida/blogg om ni vill!
Hälsa alla de dina och sköt om er!
Kramar Anncie och Tobbe i Tystberga

http://www.steelsuccess.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se