Direktlänk till inlägg 9 mars 2010

Nu är det över...

Av Ann-Marie - 9 mars 2010 21:21

Efter flera dagars vak och oro är det nu över, min älskade pappa somnade in i natt lugnt och stilla.

Jag åkte till mamma och berättade, det kändes svårt. Vi gick sen till pappa för att ta ett sista farväl. Vi satt tysta en lång stund, man hade tänt ljus och det var fridfullt och ett stort lugn låg över hela rummet. Ett fönster stod på glänt och vi hörde en liten fågel som kvittrade i vårsolen, det kändes skönt att bara sitta där och se att pappa äntligen fått ro.

Personal har varit underbara, de har kommit till oss och pratat, tröstat, bjudit oss på kaffe och smörgås. Ett stort tack till all personal för det varma och stora stöd ni gett oss i vår svåra stund.

 

Javisst gör det ont när knoppar brister...

 
ANNONS
 
Anncie och Tobbe

Anncie och Tobbe

9 mars 2010 22:17

Vi beklagar eran sorg och skickar en jätte stor tröste kram!
Vill tacka för ditt inlägg i vår gästbok,och som du sa:
Vi hörs av senare när allt har lugnat ner sig lite.
Tänker på er!!
Kram från oss alla till er alla!!

http://www.steelsuccess.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se