Direktlänk till inlägg 12 april 2010

En skön helg med fjärilar i magen

Av Ann-Marie - 12 april 2010 10:28

  

 

Har fått massor gjort under helgen, promenerat, borstat och badat hundar, rensat i rabatterna,  och skottat bort snö som inte smält undan. Jag har sopat och fejat så tomten nästa blänker. Mitt nya staket gör att hundarna kan vara ute mer och längre och jag kan säga att de är lyckliga, busar och springer runt som små galningar. Förut har jag fått passa dem så de inte har stuckit ut genom de små hål som fanns.

Nu har resfeber´n satt in och jag är jättenervös för Englandsresan, vet inte riktigt för vad men det killar i magen när jag tänker på allt som vi ska få uppleva. Kari och jag ska bo hos en uppfödare och sen ska vi besöka några andra uppfödare också. Vi ska få se och känna på vackra hundar och söta valpar i alla fyra färger. Vilket eldorado!! Det ska bli så spännande.

 
ANNONS
 
Kari

Kari

12 april 2010 11:46

Hej
Jag räknar timmar nu :-) Det skall bli så himla roligt!!
Kram

http://www.glittertindskennel.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se