Direktlänk till inlägg 15 april 2010

Inte ens vi kan trotsa…

Av Ann-Marie - 15 april 2010 20:52

Här har man gått med resfeber i en hel vecka, har ibland känt att jag nästan måste kräkas!

Nätterna har varit avbrutna av mardrömmar och svettanfall. Men samtidigt är jag så glad och förväntansfull att få resa tillsammans med Kari från Glittertinds kennel, till England och träffa alla dessa underbara uppfödare.

Vad händer då? - Jo ett helt jäkla vulkanutbrott på Island sätter sin fot ivägen för oss, flygplatser stängs i hela Europa, kalabalik utbryter på järnvägsstationer och var helst det finns kommunikationsmedel, folk fastnar på semesterorter och kvällspressen basunerar ut att katastrofen är nära för att  kungaparet kan inte komma på födelsedagskalas till Danmark.

Men Kari och jag då ?

– Nä, nä inget sätter stopp för oss, pantertanter, vi trotsar vulkanmoln och katastrofer, för vi ska till England. ( Även om vi får åka nästa helg)

  

 
ANNONS
 
Marielle

Marielle

16 april 2010 18:02

Så typiskt, ni får åka båt istället!

http://www.milljas.se

 
Ingen bild

Jessica

22 april 2010 13:40

Ja det var väll bara det som kunde stoppa er! Får hoppas att trippen blir omplanerad till en snar framtid ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se