Direktlänk till inlägg 2 maj 2010

V 75 i Örebro

Av Ann-Marie - 2 maj 2010 09:17

  

 

Hundarna är mitt allt, men jag har också en stor passion för hästar, även om jag har respekt för dem. Våra egna hästar Charmica efter Smokin Yankee, har gått på travbanan en gång i tiden hon är idag 25 år gammal och lever nu livet som skogsmulle, men hon är fortfarande het som en värsta startklar travhäst. ”Hingsten” i hagen, vår Glengoyne är efter Somolli Star, har inte gått på travet, han är bara inkörd, men blev lite bortglömd som unghäst genom en del tragiska händelser, är idag också en skogsmulle med het travskalle!

Igår var jag på travet för att se V75, jag älskar att stå intill banan och se hästarna dundra förbi, det dånar i backen när de kommer rusande. Carro som har arbetat med trav ger mig instruktioner vilka hästar som är bra genom att titta på rörelser, steg, attityd och kroppslig byggnad. Jag suger i mig kunskapen och försöker sen att tillsammans med Carro och Jessica spela på några hästar. Gissa om det blev ännu mer spännande när vi lagt ut några kronor på kusarna och starten gick, oj vad vi tjoade och hejade på!!!! Det blev någon sorts adrenalinkick, jag kan förstå att man kan bli spelberoende, det gäller att sätta gränser på sig själv. Vi hade en jätterolig dag, tyvärr så blåste det så himla kallt så jag höll på att frysa ihjäl, då var det skönt att komma hem i värmen och bli omfamnad av mina älskade hundar.

 
ANNONS
 
Therése Ljung

Therése Ljung

3 maj 2010 12:02

Ja, trav är jättekul, mitt travgäng fick äntligen 7 rätt, men det blev inga stora pengar denna gång :)

http://tirre75.spaces.live.com/blog

 
Marielle

Marielle

8 maj 2010 16:32

Kul att höra att fler hundfolk är travfrälsta! Jag arbetade under min ungdom några år som hästskötare, bla hos Stig H på hans gård Stora Alby. Känner ibland ett enormt sug i magen efter att köra häst på banan igen; känna farten och se hur musklerna exploderar av styrka och smidighet bara någon decimeter framför där man sitter i sulkyn :))

http://www.milljas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se