Direktlänk till inlägg 16 maj 2010

Hundkapplöpning

Av Ann-Marie - 16 maj 2010 22:22

Som whippetägare av tre supersnabba racehundar har vi tävlat mycket på olika racebanor i Sverige. Ådran sitter kvar även om inte whipparna lever längre. Jag vurmar ju lite för snabba tävlingar som race, trav och lure coursing.

Vi fick komma till Örebro hundkapplöpning för ett race på deras bana. Först ut gick de muskelstinna Greyhoundsen, sedan var det whippets och sen kom… Ja, ni vet nog vem, våra ulliga gulliga cavalierer!

 

Chakinoz Adorable Hazeleyes "FRIDA"


En harmaskin sköts av en förare och haren är en trasa av syntetiskt material, som faktiskt såg ut som en död hare. Vi släppte en Cavalier i taget, som alla försökte ta trasan, men samtidigt var det lite skrämmande med maskinens oljud . De flesta av våra hundar sprang en bra bit, tills de kom på att de var långt ifrån oss andra, då vände de på banan och sprang tillbaka.

Lilla tricolourtiken Maja smet genom staketet in till maskinföraren och hälsade glatt på honom istället, det blev jubel!

Vår egen tik Frida, var het på trasan och körde hela två varv runt banan, jag tror minsann vi har ett nytt racehopp här hemma.

  

Chakinoz Fendi Lou visar framtassarna på Örebro Hundkapplöpningsbana


  

Jessica som är en gammal veteran inom racesporten, kramar här sin racerstjärna, Chakinoz Adorable Hazeleyes

 
ANNONS
 
Therése Ljung

Therése Ljung

21 maj 2010 12:26

Åhhh jag var så besviken att jag inte kunde vara med, men nyopererad hade jag inte ork nog. Felix visste ju inte vad han missade, men jag tror nog han gett Frida en match ;-)

http://tirre75.spaces.live.com/blog

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se