Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

Rubrik saknas

Av Ann-Marie - 18 juni 2010 10:39

Äntligen ”ledigt” från sitt jobb. Här hemma fortsätter jobbet, har en utställning i Jönköping framför oss. Vi ska bada tre hundar och varje hund tar flera timmar, det är mycket päls att ta hand om med schamponering, föning och diverse puts. Köpte oss ett nytt utställningstält i höstas som vi inte använt än och det måste studeras och monteras upp så vi vet hur det ska vara när vi väl är på plats. Vädret ska väl inte bli det bästa, vilket jag bävar lite för, det är inte roligt att ställa hund i spöregn, när man lagt ner så mycket tid på pälsvården. Utställningen vara i flera dagar, men vi har valt att ställa på söndagen, och jag har tagit ledigt från jobbet.

Peter på Vouges kennel, ska var där med sina produkter från Chris Christensen, så då måste man passa på att shoppa lite fina schampon och borstar. Dagen till ära ställer vi ut,

Chakinoz Fendi Lou,

Chakinoz Harley Black Baron

och Chakinoz Adorable Hazeleyes

Vi håller tummarna att dagen blir till det bästa och att hundarna sköter sig och inte bär sig åt som på bilden.

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se