Direktlänk till inlägg 23 juni 2010

Hundutställning

Av Ann-Marie - 23 juni 2010 21:53

  


Hade badat tre hundar, samtidigt som man var tvungen att se kronprinsessan Victorias bröllop på TV. Höll väl på framåt småtimmarna, sov några timmar för att sen stiga upp kl. 04.00, man är inte människa den tiden!

Trots att vi gått upp i tid, blev vi försenade och kom inte iväg som vi hade beräknat. Vägen till Jönköping är ganska krokig och dessutom smockfull av fartkameror så det tog sin lilla tid. Väl framme hittade vi inte vår ring, så vi sprang som yra höns och letade, vad händer då ???

Vår vagn på hjul där hundarna sitter och all vår packning ligger går sönder, vi river snabbt ut allt och får släpa oss fram med tre hundar i koppel och tungt tält, väskor o annat bråte, till ring nr. 39. Överallt var det tält så vi fick knappt plats med vårt eget, men lyckades pressa ner oss bakom alla långt från ringen. Jag tror det var rastplatsen för hundarna, för det pinkades både här och där och på vårt tält. Hur kan man låta sin hund pissa på någons tält, för jösse namn, håll ordning på hund!

Det är nog den första utställning som jag inte följt från början till slut.

Det blev lite släta ettor och annat smått och gott, måste ändå berömma Harley som visade sig väldigt bra i ringen, han är så himla glad och tycker det är stenkul. Vi shoppade lite grejer, det måste man alltid göra, liksom ha något nytt med sig hem. Träffade gamla vänner från en svunnen era, då vi hade våra underbara vinthundar. Det är alltid kul att prata gamla minnen.

När vi åker på utställning Caroline, Jessica och jag tar vi det hela som en liten semester, det är spänning i utställningsringen, avslappnande fika efteråt, prat och skratt och på färden hem njuter vi av resan speciellt på sommaren, när ängarna står i blom grönskande skogar och glittrande sjöar, och man diskuterar dagens händelser. Det som är viktigt på resan är dagens lunch som oftast består av Mc Donalds eller Burger King, det smakar så gott att avnjuta deras slaskiga burgare frampå eftermiddagen. När vi närmar oss Örebro brukar skratten gå höga i bilen, Carro drar historier och Jessica och jag kiknar av skratt.

Ja, det är roligt med utställning och det är roligt att göra något tillsammans som vi alla tycker är roligt ! ! !

  


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se