Direktlänk till inlägg 8 juli 2010

Hundträning för dåliga samveten ?!

Av Ann-Marie - 8 juli 2010 21:48


  

 

Nu är jobbet i full gång, som vanligt har jag ingen semester, det har man inte som timvikarie.

Däremot så har jag hur mycket dåligt samvete som helst för hundarna, jag är ju borta både dagar och nätter. Värmen gör att det är svårt att promenera på dagarna, kvällspassen tillbringar jag oftast på jobbet. Hur i hela fridens dar ska jag göra för att ge lite kvalitetstid åt hundarna?  Nu har jag byggt upp en liten agility/träningsbana, med allehanda pryttlar i. Vi tränar handling och sen kör vi små pass med lek varvat med lite lydnad. Hundarna fullkomligt älskar det här. Man får smyga sig ut med en hund under armen, annars har man hela flocken efter sig, det går inte. Det finns ju ett visst syfte med det hela, de lite blyga hundarna bygger man upp självförtroendet på, samtidigt som man stärker sitt ledarskap och får en följsam hund. Handlingen får man liksom med på köpet. Sist men inte minst så har hundarna jätteroligt. Tyvärr så hände en liten olycka på gräset, en löptik kissade en liten skvätt och hanarna blev naturligtvis distraherade, ja, ja ännu ett moment att träna gossarna på.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se