Direktlänk till inlägg 31 juli 2010

50 ÅR

Av Ann-Marie - 31 juli 2010 17:40

Tänk vad åren går, trodde  aldrig att jag skulle bli så gammal, men nu är jag där, lika glad och levnadsfull som en 25 åring!

Tycker faktiskt att det är skönt att vara 50 år, man törs säga  och göra vad man vill, och inte gör det så mycket om man gör bort sig heller, det kan man bjuda på.

Födelsedagen gick som vanligt i smörgåstårtans tecken, det är så himla gott. Jag hade släkt och vänner här, vi åt pratade och hade så himla mysigt, naturligtvis öppnade jag också paket!

Jag fick bland annat en ny laptop, så nu måste jag installera lite program och flytta över en del filer från gamla datorn, det tar sin lilla tid kan jag säga.

Min egen lilla present  låter sig väntas på, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!!!

Tack alla mina vänner och facebook vänner  för varma gratulationer på min födelsedag och för kort och presenter.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Carita å Lego

2 augusti 2010 10:06

Ett stort GRATTIS från vännerna i Växjö!
/Carita å Lego

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ann-Marie - 9 maj 2014 16:26


    Lördag den 3 maj, var vi i Eslilstuna på Cavalierspecial, domare var Jeannie Montford (Elvenhome).Harry vann avelsgruppen, valp med HP.  I öppenklass hanar blev han 1:a med CK I bästa hane blev han 3:a med Cert. ...

Av Ann-Marie - 9 februari 2014 11:01


Jag var garanterat beredd på att Audrey skulle dö den där nyårsdagen, så dålig som hon då var. Hon kunde knappt gå, men tog några stapplande steg för att hälsa mig god morgon, sen föll hon i golvet. Jag grät floder och ringde veterinären för att kons...

Av Ann-Marie - 8 februari 2014 17:01

När vi ska gå på promenad tycker Harry att det är stenkul, han rycker och sliter i sitt koppel, sen håller han i sig själv fram till första kissestället där han släpper kopplet och allt är frid och fröjd. När nu snön ligger kvar har Audrey och Sussie...

Av Ann-Marie - 11 november 2013 15:41

   Harry´s valpar !Ett litet axplock från Charmdroppen´s kennel, där det föddes 8 stycken små pigga och glada Harry/Cherry valpar. Det var en fröjd att se så fina och rara valpar.                      ...

Av Ann-Marie - 8 augusti 2013 13:29

    Jag har alltid varit mullig, föddes 5 kilo tung trots att mamma var liten som en tumme och smal som en sticka, men inte fick jag den genen, möjligtvis att man blev kort i rocken. Den ständige bantaren, that`s me! Ju äldre man blir desto svår...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Chakinoz med Blogkeen
Följ Chakinoz med Bloglovin'

Killarna

   

    

       

Tjejerna

Tjejerna

  

 

   

   

 

         

Valpar

  

  


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se